Utama

Sedang Cari Tshirt Muslimah Yang…

Sopan? Trendy? Ada Style?

Selesa? Tak Jarang? Tak Panas?

Patuh Syariah?

.

Anda berada ditempat yang betul. Disinilah tempatnya untuk anda miliki tshirt muslimah yang anda perlukan selama ini.

Slide1 Slide2 Slide3

Klik gambar katalog di bawah ini sekarang!

katalog akatalog Bkatalog C

.

P/S: Nak tempah tshirt muslimah design sendiri? Klik sini.

6 Responses to Utama

  1. hafidzah says:

    assalam…tuan, kalau saya berminat bli bju muslimah tu 10 helai…dapat x harga borong….hehehehe

  2. Nur Ain Arifin says:

    sampai bila baju ni still bole order?

  3. Anitamohamad says:

    slm saya nk tanya ukuran kat atas tu ukuran siap @ camner?sbb kalo saya saiz s.. lbuh saya pki 37@38…. ukran dada 36… so tu 38 saya tkut bila dapat saya pki sempit.. 🙂

  4. Anitamohamad says:

    biasa kalo dada ukuran fitting.. contoh 36 bila buat jubah( yg sedang) x besr @ sempit.. 36+6 inci… so ukuran siap 42… sbb tu saya tanya … ukuran 38 tu adakah ukuran baju yg da siap?dari ukuran dada … ukur pada kiri ke kanan pada badan bju…skiranya 19inci ini brmkna 19 x 2… 38.. so mmg sempit saya x boley pki…kalo L tu ukuran siap saya boley pki.. cuma bhu jatuh… maaf bnyk tanya.. sbb bli on line x nmpk barangnya… so saya kena tanya…

  5. ain says:

    assalamualaikum.
    akak dari subang jaya. redza di mana ya ?
    kalau area lembah klang ni, boleh ke nak dtg tengok t-shirt muslimah ni ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s